header

Man van 57 overleden na mishandeling in Deventer

 




Lichaam Vermiste Man (57) Na 8 Maanden Gevonden In Huis Elst, Vrouw Opgepakt

23 mei 2023 om 20:33 Update: 3 maanden geleden


De politie heeft dinsdag tijdens een zoektocht in een woning in Elst een lichaam gevonden. Het gaat vermoedelijk om het stoffelijk overschot van een 57-jarige man kick the bucket al sinds september vorig jaar vermist was.

Een 56-jarige vrouw uit de Gelderse plaats is dinsdagochtend opgepakt. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de vermiste man en van misbruik van zijn persoonsgegevens.

Of the man and woman, elkaar kenden, kan een woordvoerder niet zeggen. De verdachte zit in beperkingen en mag alleen contact hebben met haar advocaat.



Entryway onderzoek naar het gebruik van de persoonsgegevens van de man kwam de politie maanden na de vermissing opnieuw uit bij de woning in Elst. Een woordvoerder stelt dat de zaak veel influence heeft operation de wijk en benadrukt dat buurtbewoners met vragen contact operation kunnen nemen met de wijkagent.

Verder onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de 57-jarige vermiste man gaat, al vermoedt de politie dit wel. Cultivator de persoon om het leven is gekomen, wordt ook verder onderzocht.

Post a Comment

0 Comments